ŞARAMPOLE YUVARLANAN ARAÇ ALEV ALEV YANDI: 3 YARALI

Siverek – Diyarbakır karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Şarampole yuvarlanan araç yanarak kül oldu.

ŞARAMPOLE YUVARLANAN ARAÇ ALEV ALEV YANDI: 3 YARALI
29 Kasım 2013 - 13:12

Siverek-Diyarbakır karayolu 8. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır istikametinden Siverek istikametine gitmekte olan Mehmet Nuri İdi hakimiyetindeki 06 GGM 11 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole uçtu. Araçta bulunan Mehmet Nuri İdi, Sakine İdi ve Ömer Faruk İdi yaralandı.

Şarampole yuvarlanan araç bir anda alev topuna dönerken, durumu fark eden diğer sürücüler durumu 110 itfaiye ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan araca müdahale etti. Araç içinde bulunan yaralılar ise çıkarılarak, Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınırken, yanan araç ise kullanılmaz hale geldi. Kaza yerinde güvenlik ekipleri, her ihtimale karşı trafik akışını tek yönlü olarak durdurdu. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alıp, araç LPG’sini patlamaya karşı arazinin içine aldı. Çalışmalar sonucunda trafik akışı normale döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com








Bu haber 2752 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu