ŞANLURFA VALİSİNİN EŞİ DEMET OKUTAN SİVEREK'E GELDİ

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın eşi Demet Okutan ve yanındaki heyet Siverek İlçesinde okuma kursları ve el sanatları kurslarını gezdi.

ŞANLURFA VALİSİNİN EŞİ DEMET OKUTAN SİVEREK'E GELDİ
24 Mart 2011 - 14:50
Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın eşi Demet Okutan, Şanlıurfa Kadın Kültür Merkezinden idareci ve kursiyerlerle beraber bir dizi ziyaret için Siverek’e geldi. Demet Okutan’a, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun eşi Sibel Hersanlıoğlu ve Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ın eşi Dilvin Bucak eşlik etti. İlk olarak Siverek Paşa Konağı tesislerinde bir sergiye katılan heyet daha sonra Siverek ilçesinde açılan okuma yazma ve el sanatları kurslarını ziyaret etti. Siverek Halk Eğitimi Merkezinde açılan Telkari, Giyim, Nakış ve Halı kurslarını gezen Bayan Okutan, yanındaki kursiyerlere sık sık; “ Sizlerinde böyle güzel çalışmalar yapmasını bekliyorum.” dedi. Çalışmalarından dolayı Siverek Halk Eğitim Merkezindeki görevli öğretmenlere teşekkürler den Okutan, yapılan çalışmaları çok beğendiğini söyledi.

Demet Okutan ve yanındaki heyet son olarak Siverek’in tarihi mekânlarından Gümrük Hanını ziyaret ederek yapılan el sanatlarını ürünlerini inceledi. Okutan ve yanındaki heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.

Siverek Gençlik Haber



Bu haber 1933 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması