ŞANLIURFA'DA İNANILMAZ KAZA!

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa'da, rampadan inerken freni boşalan otomobil, mobilya mağazasına ait 10 basamaklı

ŞANLIURFA'DA İNANILMAZ KAZA!
06 Temmuz 2010 - 19:23
merdiveni çıkıp asılı kaldı. Görenleri şaşkına çeviren kazada şans eseri yara almadan kurtulan ve şok yaşayan 27 yaşındaki otomobil sürücüsü Gülşah Utmanoğlulları, çevreden geçenler tarafından teselli edildi.

Kaza; 15.30 sıralarında Karşıyaka Mahallesi Recep Tayip Erdoğan Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yanına 2 yaşındaki oğlu Mert'i alan ev hanımı Gülşah Utmanoğlulları yönetimindeki 06 ZBU 92 plakalı otomobille, Karaköprü Beldesi'nden akraba ziyareti için kent merkezine doğru yola çıktı. Ancak, genç kadının kullandığı otomobil bulvar üzerinde rampadan inerken freni boşalınca, hızını alamayarak yerden yaklaşık 3 metre yükseklikteki 10 basamaklı bir mobilya mağazasına çıkıp, merdiven boşluğunda asılı kaldı. Görenleri şaşkına çeviren kazanın ardından yardıma koşanlar genç kadın ile çocuğunu otomobilden indirirken, kazayı polise bildirdi. Kaza sonrası şoka giren ve yoldan geçen kadınlar tarafından teselli edilen Gülşah Utmanoğulları ise çocuğuna sarılarak gözyaşı döktü.

Bu sırada mağaza önünde yerden yaklaşık 4 metre yükseklikte asılı duran otomobili gören vatandaşlar ise, ilk başta mobilya mağazasının reklam kampanyası olarak düşündükleri aracın kazadan dolayı 10 basamağı aştığını duyunca şaşırıp, karşılaştıkları durumu cep telefonlarıyla kaydettikleri görüldü. Kaza sonrası olay yerine gelen polisler genç kadına alkol testi uygularken, çağrılan bir kurtarıcı ise otomobili asılı kaldığı yerden indirdi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu haber 2591 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu