ŞANLIURFA'DA İKİNCİ CEKET VAKASI MI ?

Birçok ilin belediye adayının açıklandığı bugünlerde Şanlıurfa Büyükşehir adaylığı için İl Valisi Celalettin Güvenç'in adının geçmesi kalabalık bir grup tarafından protesto edildi.

ŞANLIURFA'DA İKİNCİ CEKET VAKASI MI ?
30 Kasım 2013 - 12:24

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da bir türlü açıklanmayan Büyükşehir Belediye Adaylığı için İl Valisi Güvenç'in isminin geçmesi birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı.

Bazı ajanslarda Şanlıurfa Valisi Güvenç'in istifa ettiği ve AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Adayının olacağı yönündeki haberler, şehirde tepkilere neden oldu.

Topçu Meydanında toplanan kalabalık grup ellerinde "Urfalı başkan olsun gönlümüze taht kursun", " Urfa yerliye cennet yabancıya cehennem", "Urfalılarla oynayanları sandıklara gömeriz" pankartları taşıyarak "İthal başkan istemiyoruz", " Vali Maraş'a", "Urfalı olsun topraktan olsun" sloganları atıp Şanlıurfa Belediyesine doğru yürüyüşe geçti.

Şanlıurfa Belediyesi önünde açıklamalarda bulunan grup geçen dönemin en çok konuşulan meselelerinden olan ceket meselesini anımsatarak ceketlerini çıkarıp havaya fırlattı.

Sosyal medyayı da kullanan Urfalılar, yabancı başkan istenmediklerini ifade ediyorlar.

Öte yandan, isimlerinin açıklanmasını istemeyen bazı belediyede çalışanları, mevcut Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba'nın bu yürüyüşü organize ettiğini iddia etti. (Osman Gülebak, Sedat Kuşulay - İLKHA)


Bu haber 4109 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması