ŞANLIURFA’DA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLİYOR

Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü çevreye yönelik çalışmalarında sıva, badana boya ve sundurma, tabela çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ŞANLIURFA’DA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
10 Temmuz 2012 - 14:03

Buhara, Haleplibahçe, Mance ve Dede Osman Mahallelerindeki görüntü kirliliği, bulaşıcı hastalıklarla mücadele kapsamında, dış cephe badanası yaptı. Karakoyun ile İsmet paşa İlköğretim Okulu arası, Akçakale yolu ve Sırrın mahallerinde 6861 metrekare sıva ile boya yapan Şanlıurfa Belediyesi Çevre Temizlik Müdürlüğü, bu güne kadar 54.578 metre kare boya-badana yaptığı bildirildi. Ayrıca 144 apartman boyanmasında bina sakinlerine ücretsiz asansör tahsis etti.


Ayrıca binalarına apartmanlarına ya da iş yerlerinin dış cephesine boya badana yapmak isteyen vatandaşlara “İskele bizden boyamak sizden” kampanyası çerçevesinde 48 binaya hizmet verildi.


Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürü Mehmet Palalıoğlu ”Tabelaları tüm hızımızla standart hale getiriyoruz. Akçakale yolu, Kadri Eroğan Caddesi ve Cumhuriyet Caddesinde bulunan 250 dükkânın 9 bin 483 metre kare sundurma ve tabelası yaptık. İlan pankart ve Bez afişler konusunda da çalışmalarımız düzenli bir şekilde devam ediyor. Şehrin ana arter ve caddelerindeki iş yeri ve bina bahçe duvarlarını düzenletip boyuyoruz. Bu çerçevede şehrimizin güzel görünmesi için 40 trafo merkezi boyandı. Üstgeçitler onarılıp boyandı.”dedi

Bu haber 3139 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu