Şanlıurfa'da doktorun hasta tarafından darp edildiği iddia edildi

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesinde görevli uzman doktorun rapor almak isteyen hasta tarafından darp edildiği iddia edildi.

Şanlıurfa'da doktorun hasta tarafından darp edildiği iddia edildi
15 Aralık 2018 - 12:35

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye polikliniğinde görevli Dahiliye Uzmanı Ebru Kılıç Güneş'in askerlik ile ilgili rapor almak isteyen bir hasta tarafından darp edildiği iddia edildi.


Alınan bilgilere göre Dahiliye Polikliniğindeki mesaisinin ardından akşam evine gitmek için aracına binen doktor Kılıç Güneş, kimliği belirsiz bir şahsın saldırısına uğradı.


Darp sonucu yüzünden yaralanan doktor, görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı.


Doktoru darp eden şahsın, askerlik ile ilgili rapor almak istediği, rapor sonucu istediği gibi çıkmayınca sinirlenerek doktoru darp ettiği iddia edildi.


Polis, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.


Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir, darp olayı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sağlıkta şiddet son bulmuyor. Bugün Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanemizde Dahiliye uzmanımız Dr. Ebru Kılıç Güneş bir hasta tarafından darp edildi. Sağlık-Sen ailesi olarak olayın takipçisiyiz." ifadelerini kullandı.(İLKHA)


 

Bu haber 1735 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü