ŞANLIURFA VALİSİ GÖREVE BAŞLADI

Şanlıurfa valiliğine atanan İzzetin Küçük, Vali Vekili Ramazan Seçilmiş tarafından Havaalanında karşılandı.

ŞANLIURFA VALİSİ GÖREVE BAŞLADI
27 Şubat 2014 - 20:56

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın eski valisi Celalaettin Güvenç'ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığından dolayı Valilik görevinden istifa etmesinin ardından Şanlıurfa'ya atanan İzzettin Küçük Şanlıurfa’ya geldi. Uçakla gelen Vali Küçük, Şanlıurfa Vali Vekili tarafından Havaalanında karşılandı.

Kendisini karşılamaya gelen heyeti selamladıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan Vali Küçük, Şanlıurfa’da göreve başlamanın çok özel ve önemli bir şey olduğunu ifade ederek kendisine bu teveccühü gösterenlere teşekkür etti.

Urfa'nın önemli bir yere sahip olduğunu ifade Vali Küçük, “Urfa tarihi geçmişi olan bir şehirdir. Tarihte her zaman önemli roller oynamış bir şehirdir. Sadece güneydoğuda değil Türkiye’de birikimi ile değerleri ile kültürü ile ve sahip olduğu ekonomi potansiyeli ile önemli bir şehirdir. İlk amacım Urfalı insanların yüzünü güldürmektir. Urfa'nın sorunlarını çözmektir. Bunun içinde herkesle görüşeceğim. Herkesin fikrini alacağım. İnşallah herkes için hayırlı olur.” dedi.

Daha sonra Şanlıurfa Valiliğine gelen Vali İzzettin Küçük, valilik çalışanları tarafından karşılandı.

Burada da kısa bir konuşma yapan Vali Küçük, Şanlıurfa’da olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirerek, “Bu ile hizmet eden bütün valilere teşekkür ediyorum. Başta Celalettin Güvenç olmak üzere geçmişteki bütün valilerimize teşekkür ediyorum. Her biri birinden değerli hizmetler yaptı. Taş üstüne taş koydular. Biz de bu Şanlıurfa iline hizmet edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Ben de bu bayrağı daha yukarılara taşımak için elimden gelen çabayı göstereceğim.” şeklinde konuştu.

"Urfa’daki sorunları çözmek için herkesle görüşüp fikrini alacağım"

Urfa’daki sorunları çözmek için herkesle görüşüp fikir alışverişinde bulunacağını söyleyen Küçük, “Her kesimle görüşüp fikir alışverişinde bulunacağım. Herkes çok kıymetlidir. Bu işi yapıyorken, bu ile hizmet veriyorken herkesle görüşüp fikirlerini alacağım. Herkese teşekkür ediyorum. Daha uzun zaman beraber çalışacağız. Burada çalışıyorken en büyük amacım da şudur: bu ilin insanlarının yüzünü güldürmek için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ve Şanlıurfa’nın ismini daha yukarılara taşıyacağım.” ifadelerinde bulundu.

Vali İzzetin Küçük daha sonra Valilik makamına geçti.

(Sedat Kuşulay - İLKHA)


Bu haber 4258 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek