ŞANLIURFA VALİSİ CELALETTİN GÜVENÇ KARACADAĞDA

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa Valisi Cellattin Güvenç ile beraberinde İl Emniyet müdürü, İl Jandarma Alay Komutanı, Hilvan ve Siverek İlçe Kaymakamlarıyla

ŞANLIURFA VALİSİ CELALETTİN GÜVENÇ KARACADAĞDA
07 Şubat 2012 - 18:39
birlikte bölgenin tek kayak merkezi olan Karacadağ Kayak Merkezine geldiler.

Vali güvenç, beraberindekilerle kayak takımlarını giyerek pistte usta kayakçıları aratmadı. Vali Güvenç, kayak bilmeyen diğer daire amirlerine pratik kayak bilgisi vererek kendilerine yardımcı oldu.

Vali güvenç ve beraberindekiler daha sonra kayak merkezine gelip mangal keyfi ve kayak yapan vatandaşlarla sohbet etti. Bazı vatandaşlar kayak takımımının saatlik ücretinin 15 TL olduğunu  hatırlatarak, fiyatların düşürülmesini istedi. Vali Güven Kayak Merkezi işletmecisi Mahmut Attila’ya dönerek bundan sonra kayak takımı kiralamanın saatinin 10 TL olmasını istedi.

Kayak merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Güvenç, Şanlıurfa’nın genel itibariyle bir turizm şehri olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti "Karcadağ Kayak Merkezide Şanlıurfa’nın bir parçası. Kar, kayak, kış turizmi demektir. Kayak merkezini geliştirmeyi  düşünüyoruz. Bu yönden çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi.

İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, yaptığı açıklamada "Valimizin bilgileri doğrultusunda ve himayelerinde Karacadağı turizm bölgesi ilan etmek için çalışıyoruz. Bu olduğu taktirde, kayak merkezine sosyal tesisler yapılacak, kayak pisti genişletilecek’’ dedi.

Vali Güveç, piknik yapan vatandaşları ziyaret edip bir süre sohbet etti.
















Bu haber 1963 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı