ŞANLIURFA EĞİTİM-BİR-SEN ÜYELERİ ERKAL'I ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Eğitim Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ı makamında ziyaret etti.

ŞANLIURFA EĞİTİM-BİR-SEN ÜYELERİ ERKAL'I ZİYARET ETTİ
06 Aralık 2012 - 19:30

Şanlıurfa Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'i makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette, Şanlıurfa Eğitim Bir-Sen Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Mahmut Toprak, Şanlıurfa Eğitim Bir-Sen Basın Yayın Sekreteri M.Fatih Hanpolat, Eğitim Bir-Sen Siverek ilçe temsilcisi Fikret Aslanparçası ile Siverek Eğitim Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri Suat Yapıcı, Mustafa Karadağlı ve Mustafa Karael hazır bulundu.


Şanlıurfa Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Erkal’ın daha önceden de Siverek’te kısa bir dönem görev yaptığını ve bu kısa süre içerisinde adaleti tesis etme noktasında önemli adımlar attığını belirterek şunları söyledi: “ Sayın Kaymakamım, Siverek ilimizin en büyük ilçesi. Malumunuz yerleşim yerleri büyüdükçe, sorunlar da büyüyor. Bu anlamda ilçemizi daha önceden tanıyor olmanız, bu sorun ve sıkıntılara çözüm üretme konusunda çok büyük kolaylık sağlayacaktır. Biz Eğitim-Bir-Sen camiası olarak eğitimin paydaşı olma sorumluluğunu her zorlukta üstlenmiş bir teşkilata sahibiz. Sizlerden talebimiz, eğitim çalışanları ile bir tasarrufta bulunulacağı zaman eğitimin paydaşlarının sürece dâhil edilmesidir. Milli Eğitim Bakanlığının, sendikaların görüşlerini aldığı her konuda çok daha az sıkıntı yaşadığını defalarca kez tecrübe ettik. Görüşümüze başvurulmadan atılan adımların hemen hepsi şu an aksıyor.”


Siverek Kaymakamı Hamza Erkal’da sendikaların, meslek odalarının ve diğer sivil toplum kuruluşlarının demokrasiyi tabana yayma noktasında çok önemli görevler üstlendiğini belirterek, “Hizmet üretmek üzere geldiğim Siverek’te insanların gerçekten ne istedikleri, nelerden rahatsız oldukları, kamu kurumlarında çalışan personelin hangi şartlarda çalıştığı ve haklı istekleri neler bunları bilmek isterim. Çünkü vatandaşın ne istediğini bilmezseniz, çözüm üretemezsiniz.” dedi.


Ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini söyleyen Siverek Kaymakamı Hamza Erkal’a, Coşkun tarafından “Ödenmiş Bedeller Unutulmasın” kitap seti, “Kelebeğin Rüyası” kitabı, “Eğitime Bakış” dergisi ve sendikamızın çeşitli basılı ürünlerinden hediye edildi.


www.siverekgenclik.com





Bu haber 5231 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı