ŞANLIURFA BASININDA BUGÜN

07 Ağustos Salı Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri

ŞANLIURFA BASININDA BUGÜN
07 Ağustos 2012 - 09:28

ŞANLIURFA- 07 Ağustos Salı Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

İpekyol Gazetesi: Eroin Torbacıları Satışlarını Rahat Yapıyor
Şanlıurfa eroin satıcıları açısından avantajlı, tehdidi altında olan gençler açısından ise bir o kadar avantajlı bir il, doğudan gelen sevkiyatlar Urfa üzerinden yapılıyor dolayısıyla polis çalışmasını buraya yoğunlaşıyor.

`Bizim İrademiz Ayrımcılığı Bitirdi` 
Vali Celalettin Güvenç Viranşehir`de katıldığı iftar programında \"Bugünlere gelmek bu topraklarda çok kolay olmadı. Çok badireler, sıkıntılar atlattık. Çok oyunlar oynadılar bizi birbirimize düşürdüler. Bizi incittiler… Kürt dediler, Türk dediler ama Allah`a şükürler sizlerin iradeniz bunların hepsini bitirdi.

Bediüzzaman Anılacak
Vefatının 52. Yıldönümünde Bediüzzaman Said Nursi için Dergah Camiinde mevlit okutulacak her yıl geleneksel hale getirilen anma etkinliğine bu yıl da çok sayıda katılımın sağlanmasının beklendiği belirtildi.

Sembol Gazetesi: İkinci Kademe Arıtma Tesisinin İhalesi Yapıldı 
Şanlıurfa Belediyesi`nin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile 3 yıldır ortaklaşa hazırladığı İçme Suyu Tesisleri 2. Kademe Arıtma Tesisi`nin ihalesi yapıldı.

Zorunlu İhtiyaç Gidermede Sınıfta Kaldı
Şanlıurfa`da özellikle şehir merkezinde ve alışverişin yoğun cadde ve sokaklarda tuvalet sıkıntısı yaşanıyor. Kadınlar, çocuk ve yaşlıların yanı sıra engelli vatandaşlar için kent merkezinde tuvalet sıkıntısına çözüm bulunması isteniyor.

4 Bin Lira İçin Arkadaş Katili Oldu
Eyyübiye Mahallesi`nde bir kişinin kafasının taşla ezilerek öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şanlıurfa Gazetesi: Şanlıurfa`ya Kadın Vali Yardımcısı
Şanlıurfa`ya ilk kez kadın Vali Yardımcısı atandı. Türkiye`nin ilk 3 kadın kaymakamından biri olan Avanos Kaymakamı Aylin Kırcı Duman Şanlıurfa`ya geliyor.

Helikopterler Sınırda
Hikopterler Sınırda Şanlıurfa`nın Suriye sınırı karadan Tanklarla kuşatılırken, helikopterlerle gece gündüz havadan gözetleniyor.


(Mehmet Demir)


Bu haber 1642 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü