ŞANLIURFA BASININDA BUGÜN

Şanlıurfa basınında 28 Mayıs Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle:

ŞANLIURFA BASININDA BUGÜN
28 Haziran 2012 - 08:39

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Yeni Sistem Yatırımı Patlatacaktır
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Güneydoğu ve Doğu Anadolu`ya yapılacak her bir yatırım ve istihdamın teröre yönelecek her insanı ülkeye kazandırma imkanı getireceğini belirterek, `Yani olayın hem ekonomik hem de sosyal terör boyutu var. Bir vatan görevi olarak buraya hizmeti bekliyorum` dedi. 


CHP`liler Tutuklu Vekiller İçin Urfa`da 13 Bin 150 İmza Topladı
Şanlıurfa`da CHP üyelerinin, tutuklu milletvekillerine destek olmak amacıyla başlattıkları kampanyada 13 bin 150 imza toplandı. 


İpekyol Gazetesi: Vicdanınız Kabul Ediyorsa Bizi Batırın
ŞUTSO Başkanı Ertekin, Hükümetin bugüne kadar en kapsamlı teşvik paketlerinden birini hayata geçirdiğini, ancak teşvik paketinden öncekilerin aynı imkanlardan yararlanmadığı için haksız rekabete maruz kaldığını ve bu nedenle iflas etme tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını belirtti. Şanlıurfa`ya gelen Bakan Çağlayan ve Bakan Çelik`e konuşan Ertekin, \"Vicdanınız kabul ediyorsa bırakın bu yatırımcılar batsın\" dedi. 


Bu Kadın da mı Araca Asıldı?
Belediye önceki gün kentin Sinekli, Sancaktar ve Direkli mahallelerinde haşereyle mücadele çalışması sırasında çok sayıda vatandaşı zehirledi. 


Şanlıurfa Olay Gazetesi: Suriye Sınırı`na Sevkiyat Başlatıldı
Başbakan Erdoğan`ın \"Vururuz\" açıklamasının ardından Suriye sınırındaki illerde askeri hareketlilik başladı. Şanlıurfa ve Hatay`a bağlı bazı ilçelere çok sayıda askeri araç sevk edildi.


Bakanlar ve İşadamları Şanlıurfa OSB`de
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve bir grup işadamı Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi`ni (OSB) ziyaret etti. 


Şanlıurfa Gazetesi: Norveç`ten Gelen Hasta Akçakale`de Ameliyat Oldu
Şanlıurfa`nın Akçakale ilçesinde birçok başarılı ameliyata imza atan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emine Büküm, Norveç`ten gelen bir hastayı ameliyat etti. 


Dünyanın En Kaliteli Fıstığı Birecik`te Yetişiyor
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, dünyanın en kaliteli fıstığının Birecik`te yetiştiğini söyledi.


 


Mehmet Demir /Siverekgenclik.com


Bu haber 3309 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı