SALÂVAT KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

Siverek İkra-Der tarafından Peygamber Efendimize 100 Milyon Salâvat Kampanyası’nda 1 hafta içinde 15 Milyon salâvat dağıtıldı.

SALÂVAT KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
04 Mart 2011 - 07:02


Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 20 Nisan’a kadar Peygamber Efendimize 100 Milyon Salâvat Kampanyasında 1 hafta içerisinde 15 Milyon Salâvat-ı şerif dağıtıldı. Dernek yöneticilerinden Hüseyin Şeker konu ile ilgili yaptığı açıklamada, peygamber efendimizin “Kıyamet günü bana insanların en yakını, bana en çok salâvat okuyandır” hadisine binaen böyle bir kampanya düzenlediklerini söyledi. İslam düşmanı bazı kesimler tarafından sistematik olarak peygamber efendimize çirkin saldırılar düzenlendiğini söyleyen Şeker, “Her zamankinden daha fazla peygamber efendimizi anmak ve onun öğretilerini hayatımıza aktarmak zorundayız. Bizim için yegâne örnek peygamberimizdir. Onun yolunu takip ettiğimiz vakit, emin adımlarla rabbimize yürüyebiliriz” dedi



Salâvat kampanyasının 1 hafta önce başladığını belirten Şeker, 1 hafta içerisinde kampanya ile 15 milyon salâvatı şerif dağıtıldığını söyledi. Amaçlarının 20 Nisan tarihine kadar 100 Milyon salâvat olduğunu söyleyen Şeker, “ Kampanyaya katılım bu şekilde devam ederse hedef salâvat miktarını artıracağız inşallah. Kampanyaya katılmak isteyenler 0 536 602 0535 no’lu telefonu arayarak, istedikleri miktarda salâvat-ı şerif alabilirler. Ayrıca Facebook paylaşım sayfasında “100 MİLYON SALAVAT KAMPANYASI” isimli grup oluşturduk. İsteyenler Kampanya ile ilgili tüm haberleri bu sayfadan okuyabilirler” dedi.

Siverek Gençlik Haber



Bu haber 2414 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor