SAKLI BİR CENNET FIRAT VADİSİ KİTABININ TANITIMI YAPILDI

Deniz UğurluŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği tarafından hazırlanan “Saklı Bir Cennet Fırat Vadisi’’ isimli kitabın tanıtımı yapıldı.

SAKLI BİR CENNET FIRAT VADİSİ KİTABININ TANITIMI YAPILDI
05 Mart 2012 - 12:53
 
ŞANLIURFA- Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği tarafından ilçenin doğal güzelliklerinin tanıtılması amacıyla 4 aylık bir çalışma sonunda hazırlanan “ Saklı Bir Cennet Fırat Vadisi” isimli kitabın tanıtımı, dernek binasında düzenlenen program ile yapıldı. Tanıtım programında konuşan Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali Aymaz, amaçlarının Siverek’in doğal güzellilerinin turizme kazandırmak olduğunu söyledi.




Aymaz, konuşmasının devamında “Bu bültenin hazırlanmasında tek amaç; Fırat vadisindeki tarihi ve doğal güzelliklerin turizme kazandırılması için ilgili ve yetkili idarecilerin, bakanlıkların, turizmcilerin, işadamlarının ve siyasi temsilcilerimizin dikkatlerini bu güzelliklere çekerek, buraların turizme kazandırılmasını böylece bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır.” Dedi

Kitap içerisinde Fırat Vadisinde yer alan Büyükyakıtlı (Hop) köyü ile Kayalı (Hedro) köyleri arasında yer alan doğal güzellikler yer alıyor.

KİTAP TEMİNİ İÇİN

www.siverekili.org

Tel

0 543 5633147
0 507 5605990

www.siverekgenclik.com
Bu haber 2336 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması