Sağlık-Sen üye ve gönüllüleri ile iftarda buluştu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Sağlık Sen üye ve gönüllüleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi

Sağlık-Sen üye ve gönüllüleri ile iftarda buluştu
19 Mayıs 2018 - 10:12

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Sağlık Sen üye ve gönüllüleri ile Ramazan ayının 3. gününde, iftar yemeğinde bir araya geldi.Paşa Konağı Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Faruk Günak, Eğitim Bir Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, daire amirleri, sendika üye ve gönüllüleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından Siverek Gençlik Sitesine açıklamada bulunan Sağlık Sen Siverek Temsilcisi Suat Kalkan, "Ülkemizde genel yetkili sendika olan Sağlık Sen bu yıl da 15 Mayıs sürecinde yine tüm Türkiye'de olmak üzere yetkiyi almıştır. Bizi zirvede tutarak yetkili sendika olmamızı sağlayan ve bize büyük bir sorumluluk yükleyen başta üyelerimiz olmak üzere tüm işyeri temsilcilerimize ve sendikamıza katkı sunan herkese yürekten teşekkür ederiz"

Açıklamasına devam eden Kalkan, "Yetkili sendika olarak Cumhurbaşkanımızın söz verdiği sağlıkta yıpranma payı ve sağlıkta şiddeti önlemek için gerekli kanunların yasallaşarak bir an önce çıkması en büyük arzumuzdur. Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür eder saygı ve hürmetlerimi sunarım.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2109 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor