Sabri Şenbayram Ak Partiden aday adayı oldu

Sabri Şenbayram Siverek Belediye Başkanlığı için Ak Partiden aday adayı oldu.

Sabri Şenbayram Ak Partiden aday adayı oldu
16 Kasım 2018 - 13:40

Sabri Şenbayram Siverek Belediye Başkanlığı için Ak Partiden aday adayı oldu. Ak Parti İlçe Başkanlığına gelen Şenbayram 31 Mart 2018 tarihinde yapılması öngörülen Belediye Başkanlığı seçimleri için Ak Partiden aday adayı müracaatında bulundu.

Sabri Şenbayram Kimdir

01 Ocak 1970 tarihinde Siverek'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Siverek'ten yaparken İmam Hatip mezuniyetini Bursa Gemlik'ten aldı.

Siverek Belediyesi'nde ilk İmam kadrosuna aldıktan 4 yıl sonra 28 Şubat süreci soğuğundan etkilenerek Almanya'ya taşınmak zorunda kaldı. 9 yıl boyunca kaldığı gurbet hayatında bir yandan çalışırken diğer yandan kendini geliştirmek için eğitimine Hamburg Üniversitesi'nin wirtschaft Und politik (Ekonomi ve Siyaset Bilimi) bölümünü bitirmeden terk etti.

Almancayı iyi bir dereceye getirerek Basın Yayın ve Enformasyon Bilişim ve Teknoloji, İnformatik bilgi, İslam dini ve diğer dinler arasında tarih ve toplum bilinci DİDİP yurtdışı Diyanet gibi alanlarda kısa süreli eğitim alıp yurda döndükten sonra İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü okudu.

Kısacası 2 Meslek Lisesi ve bir üniversite bölümü mezunu mezunudur.

Yurtta 2004 kesin dönüş yaptıktan sonra 2005 yılında yine kendisi gibi 28 Şubat süreci mağduru sınıf öğretmeni Ziraat Mühendisi akrabası olan eşiyle evlendi. Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden memuriyete (Basın- Yayın, AR-GE) geri döndü. Halen Şanlıurfa il Kütüphanesi’nde bilgisayar işletmeni olarak görev yapıyor evli ve 2 çocuk babasıdır.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4554 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek