SABANCI VAKFI ŞANLIURFA KORDİNATÖRÜNDEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa Sabancı Vakfı Koordinatörü Tülay Yılmaz beraberinde İl Meclisi Kadın Komisyonu Başkanı Mehmet Yavuzaslan

SABANCI VAKFI ŞANLIURFA KORDİNATÖRÜNDEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET
25 Temmuz 2010 - 15:20
ile birlikte Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ı ziyaret ederek il genelinde sürdürülen kadın ve kız çocuklarının haklarının korunması çalışmaları hakkında Belediye Başkanına bilgi verdi.
  
Belediye Başkanlık makam odasında yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Fatime Sun Dağlı, Belediye Meclis Üyesi Azize Dolaş, İl Genel Meclis Üyesi Kadın Komisyon Başkanı Mehmet Yavuzaslan katıldı.
    
Sabancı Vakfı Şanlıurfa Koordinatörü Tülay Yılmaz toplantı sonrası yaptığı açıklamada ’’Birleşmiş Milletlerle ortak sürdürülen kadınlar ve kız çocuklarının insan haklarının korunması ve geliştirilmesi amacıyla  yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdik. Sayın başkan kadınların ve kız çocuklarının haklarının korunması ve  geliştirilmesi için yapılacak çalışmalara tam destek vereceklerini  belirtiler. Bu konuda İlçe Kaymakamlığıyla da olumlu görüşmelerimiz oldu ayrıca. İlçede bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kadın  dernekleriyle de görüştük’’ dedi.
  
Toplantının ardından  bir açıklamada  bulunan belediye başkanı Ali Murat Bucak kadınların sosyal kültürel  gelişimleri için  ilçede  yapılacak tüm çalışmalara maddi manevi  destek vermeye  hazır olduklarını  belediye olarak   bu alanda çalışmalarının  devam ettiğini belirti.
Bu haber 1760 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü