Saadet Partisi Siverek Teşkilatı Darbe Girişimini Kınadı

Saadet Partisi Siverek ilçe teşkilatı yayımlamış olduğu basın açıklaması ile bir grup askerin darbe girişimini kınadı.

Saadet Partisi Siverek Teşkilatı Darbe Girişimini Kınadı
17 Temmuz 2016 - 14:47

Saadet Partisi Siverek ilçe teşkilatı yayımlamış olduğu basın açıklaması ile bir grup askerin darbe girişimini kınadı. İlçe Başkanı Hüseyin Solak adı ile yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi. "Gerekçesi ne olursa olsun, asker içinde adına ne denirse densin, bir örgütlenme yaparak yine milletimize ve devletimize silah çeken ve darbe teşebbüsünde bulunanları, kim olursa olsun kınıyoruz"

Açıklamanın devamında şöyle denildi, "Bunun akabinde diyoruz ki; bu tür olaylar göstermiştir ki ülkemizde ve bütün dünyaya adil bir "iSLAM" düzeni şarttır. Hatırlayınız Erbakan hocamız vefatına yakın toprak ayağımızın altından kayıyor demişti. Bunun içindir ki bu tür olaylar basit bir örgütün kendi başına yapacağı işler değildir, dış güçler ve içerdeki iş birlikçilerinin düğmeye basarak planlı bir şekilde yapılıyor."

Açıklamanın sonunda şu ifadeler kullanıldı."Evet aziz milletimizin; bu Siyonizm, Emperyalist güçlerin sadece kendi inançları ve menfaatleri için yer yüzünü yangın yerine çevirmekten hiç çekinmediklerini iyi idrak etmelidirler. Ve dünyayı fesada veren bu Siyonist emperyalist güçlere sırtını dayamak suretiyle huzur barış gelmeyeceğini iyi bilmek lazımdır. Bu vesile ile milletimize geçmiş olsun diyoruz, vefat eden kardeşlerimize ALLAH(cc)’tan rahmet yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2410 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü