SAADET PARTİSİ: PATRİOTLAR GELMESİN

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzelerinin kirli ve tehlikeli bir oyunun parçası olduğu vurgulandı.

SAADET PARTİSİ: PATRİOTLAR GELMESİN
17 Ocak 2013 - 19:23

ŞANLIURFA - Saadet Partisi Şanlıurfa Teşkilatı tarafından Karakoyun İş Merkezi`nde bir basın açıklaması düzenlendi. Ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzelerinin kirli ve tehlikeli bir oyunun parçası olduğunun vurgulandığı açıklamayı Saadet Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı Başkanı Hüseyin Bakırcı okudu.

Ülkede 28 NATO üssünün bulunması, Malatya`ya füze kalkanı yerleştirilmesi, Hava Kuvvetlerinin İzmir`deki NATO Karargahına bağlanmasının kirli ve tehlikeli oyunun parçası olduğunu belirten Bakırcı, "Bizim Amerika`nın kalkanına da, NATO`nun patriotuna da ihtiyacımız yoktur. Ne var ki AKP iktidarının politikaları, milletimizin tarih boyunca ortaya koyduğu asalet ve kararlılıktan çok uzaktır. Dün taşla, sapanla kovduklarımız bugün kırmızı halılarla karşılanmaktadır. Bu kabul edilemez bir durumdur. Bu topraklar, NATO`nun değil İslam toprağıdır" dedi.

Ayrıca yapılan açıklamada 20 Ocak Pazar günü Patriotların geleceği İskenderun`da, Saadet Partisi tarafından bir yürüyüşün organize edileceği belirtildi.

(Mehmet Demir-İLKHA)


Bu haber 2875 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek