REKOR GİRİŞİMİNE DESTEK

Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (Sivil-Der), “Haydi Bir Dünya Rekoru Kıralım” sloganıyla başlatmış olduğu “30.000 kişi ile aynı anda kitap okuma rekor denemesi” için sponsorluk arayışları devam ediyor.

REKOR GİRİŞİMİNE DESTEK
06 Temmuz 2012 - 07:30

25 Eylül’de yapılacak olan rekor denemesi için sponsorluk arayışında olan Sivil Der, Şanlıurfa İl Meclis Üyesi aynı zamanda Kadın Eşitliği Komisyonu Başkanı Mehmet Yavuzaslan İl Genel Meclisinde gündeme getirdiği rekor girişimi için İl Özel İdaresinin fon sağlanması talebi kabul edildi. Buna göre 25 Eylül’de düzenlenecek olan rekor girişimi için İl Özel İdaresinden 35 Bin lira fon sağlandı.

Konu ile ilgili Dernek Başkanı Muzaffer Bayram yaptığı açıklamada “Proje yürütme Komisyon toplantılarında sponsor ve fon arayışlarında yol haritamızı belirlerken İl Özel İdarelerinin buna benzer çalışmalara destek verdiğini öğrendik ve İl Genel Meclis Üyesi Sayın Mehmet Yavuzaslan ile yaptığımız görüşmeler sonrası proje taslaklarımızı Yavuzaslan’a ilettik, kendileri yaptıkları meşakkatli çalışmalar sonucu İl Genel Meclisinde gündeme getirdi ve projemizin bugün onaylandığını öğrendik. Hassasiyetinden dolayı öncelikle Sayın Yavuzaslan ve İl Genel Meclisindeki tüm üyelere teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: siverekhaberleri.com


Bu haber 2514 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem