REKOR GİRİŞİMİNDE SON GELİŞMELER

Rekor girişimi için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Sanatçı Ciwan Haco'dan rekor girişimine destek geldi.

REKOR GİRİŞİMİNDE SON GELİŞMELER
03 Eylül 2012 - 11:38

 



Rekor girişimi için Ciwan Haco'dan destek geldi.


Dün yapılan görüşme sonrasında Ciwan Haco, Siverek'te Ahmet Arif'in "Anadoluyum Ben" şiirini 30.000 kişiyle okunmasını önemsediğini, program yoğunluğu nedeniyle aktif katılım gerçekleştiremeyeceğini ama teknik altyapı oluşturulabilirse online bağlanma, kısa bir konuşma yapma ve bir iki parça seslendirme düşüncesi olduğunu bildirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.


Kılıçdaroğlu, Gelebilirim

Rekor girişimi kapsamında 25 Eylül'de aramızda bulunmaları için tüm siyasi parti liderlerine davetler gönderildi. Bu sabah sayın Kılıçdaroğlu'nun danışmanı tarafından kendisine davetimiz yüz yüze iletildi. Ahmet Arif'in Anadoluyum ben şiirini 30.000 kişiyle okunacağı etkinlik için davetimizi memnuniyetle karşılayan Sayın Kılıçdaroğlu programının çakışmaması durumunda Siverek'e geleceğini bildirdiler. Ahmet Arif'in şiirlerine özel ilgisi olduğu bilinen sayın Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra davet götürülen Has Parti genel başkanı Numan Bey ve diğer siyasi parti liderlerinden cevap bekleniyor.

OSMAN ŞAHİNDEN SİVEREKLİLERDEN ÖZÜR.

Daha önce rekor girişimi için Siverek'e geleceğini duyurmuş yazar, senarist Osman Şahin elinde olmayan ve devam eden film projesi nedeniyle 25 Eylül'de aramızda olamayacağını bildirdiler. Osman Şahin Bey'le rekor girişimi kapsamında 24 Eylül'de "Yılmaz Güney Sineması" konulu söyleşi planlanıyordu. Yine bu kapsamda sanatçı Tuncel Kurtiz beye davet götürülecek. Ayrıca Fatoş Güney hanımla görüşülüp kendileri o gün için Siverek'e davet edilmişti. Bu hafta içerisinde Fatoş Güney hanımefendinin Siverek'e gelip gelemeyeceğinin netleşmesini bekliyoruz.

 


Muzaffer Bayram


Bu haber 2865 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı