POLİSE SİLAHLI SALDIRI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, polis aracına uzun namlulu tüfeklerle ateş açılması sonucu 1 polis memuru hayatını kaybederken, 1 polis memuru da yaralandı.

POLİSE SİLAHLI SALDIRI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
23 Kasım 2015 - 17:24

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde polis aracına düzenlenen silahlı saldırı sonucunda 1 polis memuru hayatı kaybederken 1 polis memuru da ağır yaralandı.

Siverek İlçesinde polis aracına düzenlenen silahlı saldırı sonucunda 1 polis memuru hayatı kaybederken 1 polis memuru da ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre Siverek-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Yeni Sanayi Sitesi arkasında devriye gezen 63 A 84407 resmi plakalı polis aracına, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda Serdal Toprak ve Sinan Şengül isimli polis memurları ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralı polisler Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı polislerden durumu ağır olan Serdal Toprak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan diğer yaralı polis memuru Sinan Şengül ise Şanliurfa'ya sevk edildi.Olayın ardından olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve zırhlı araçları sevk edildi.

Olayda hayatını kaybeden Malatya Doğanşehir nüfusuna kayıtlı polis memuru Serdal toprak'ın evli bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Siverek'te Güvenlik Önlemleri Artırıldı.

Siverek Kaymakamı Vural Karagül de olay yerine giderek incelemede bulundu. Terör saldırısı olduğu tahmin edilen olayın ardından bölgede operasyon başlatılırken şehrin giriş ve çıkışlarında polis kontrol noktaları oluşturuldu.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 4526 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek