POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Lütfü YalgıSiverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu tarafından 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla okullar arası halı saha futbol turnuvası başladı.

POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
19 Mart 2012 - 15:19
İlçenin Çermik yolu üzerinde bulunan özel bir halı sahada düzenlenen futbol turnuvasına 9 takım katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil ve Toplum Destekli polislerin katılımıyla başladı, turnuvada ilk maçlarını yapan okullara emniyet müdürü tarafından çiçek verildi.            
10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında gençler arasında diyalogu sağlamak ve polislik mesleğini sevdirmek amacıyla bir dizi etkinliklerin devam edeceğini belirten İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: " İlçe genelinde ilköğretim, lise öğrencilerinin terör örgütlerinin tuzaklarına düşmelerini önlemek, polislik mesleğini sevdirebilmek, polis halk iletişimine destek olmak, gençlik ve teşkilatımız arasında birlik ve dayanışmayı geliştirmek, öğrenci gençliğinin takım ruhunu geliştirilerek başarılarını desteklemek, milli birlik ve beraberlik şuurunu pekiştirerek beyinlerinde yeni ufuklar açılmasına yardımcı olmak amacıyla10 Nisan Polis haftasının ilçemizde daha etkin ve coşkulu bir şekilde kutlanmasını amaçlıyoruz.Etkinlik kapsamında öğrencilere yönelik polis haftası etkinliklerinde önümüzdeki günlerde şiir, resim, kompozisyon, bayrak yarışı yarışması düzenleyeceğiz. Projeler kapsamında yapılacak olan yarışma ve etkinliklerde dereceye giren öğrenci ve gençlerimize 10 Nisan Polis haftası töreninde ödüllerini vereceğiz’’
           
İlçe Emniyet Müdürü halı saha turnuvası sonunda Etkinliğe katılan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Bu haber 2958 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu