PKK tarafından kaçırılan öğretmen katledildi

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklama Pülümür Çayında bulunan erkek cesedinin PKK tarafından kaçırılan Necmettin Yılmaz'a ait olduğunu açıkladı.

PKK tarafından kaçırılan öğretmen katledildi
15 Temmuz 2017 - 08:03

Tunceli Valiliği, geçtiğimiz günlerde Pülümür Çayı kenarında bulunan bir erkek cesedinin PKK tarafından kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz’a ait olduğunun belirlendiği açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, 12 Temmuz'da Tunceli-Pülümür Karayolu 25'inci kilometresinde Pülümür Çayı kenarında erkek bir şahsa ait olduğu anlaşılan ceset bulunduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, "Bulunan ceset aynı gün Malatya Adli Tıp Kurumu’na; oradan da alınan Numuneler (babaya ait kan, naaşa ait diş, yumuşak doku, kıllı deri, kan) İstanbul Adli Tıp Kurumuna DNA incelemesine gönderilmişti. Bu sabah kesinleşen sonuca göre 16 Haziran 2017 Tarihinde teröristlerce kaçırılan Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz’a ait olduğu kesinlik kazanmıştır." denildi.

Açıklamanın sonunda, Öğretmen Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır temennilerinde bulunuldu.

Hatırlanacağı üzere, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz, 16 Haziran 2017 tarihinde, yaz tatili için memleketi Gümüşhane’ye giderken Dersim - Pülümür karayolunda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kaçırılmış, aracı da ateşe verilmişti.

Kaçırılan ögretmen ile ilgili HPG Basın İrtibat Merkezi’den yapılan açıklamada ise kaçırılan öğretmenin katledildiği duyurulmuştu.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2893 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek