PEYGAMBERİMİZE SALDIRI SİVEREK'TE TELİN EDİLECEK

Siverek İkra-Der Amerika’da gösterime giren peygamber efendimize hakaretler içeren filmi yapacağı kitlesel basın açıklamasıyla protesto edecek.

PEYGAMBERİMİZE SALDIRI SİVEREK'TE TELİN EDİLECEK
15 Eylül 2012 - 07:46

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, pazartesi günü saat:16.30’da ilçenin Kanlıkuyu meydanında düzenleyeceği kitlesel basın açıklamasıyla, İsrail tarafından finansmanı karşılanan ve Amerika tarafından gösterime sokulan İslam’ın yüce değerlerine ve Hz.Muhammed (s.a.v)’e hakaret içeren sözde filmi protesto edecek.


İkra-Der tarafından yapılan açıklamada, Müslümanların yegane önderi olan Hz.Peygambere karşı yapılan küstahça saldırının bilinçli bir şekilde tertiplenen ve Müslümanların tepkilerini ölçmeye yönelik bir girişim olduğu hatırlatılarak şöyle denildi, “Müslümanların bu saldırılara karşı sessiz kalmaması imanlarının bir gereğidir. Peygamber Sevdalıları Platformu olarak düzenlemiş olduğumuz kutlu doğum etkinliklerine peygamber aşığı olan haklımız katılarak destek vermişlerse aynı şekilde peygamber efendimize karşı yapılan bu çirkin saldırıyı protesto etmek amacıyla düzenlenen etkinliklere katılarak tepki göstermelerini bekliyoruz. Daha önce yüce kitabımız Kur’anı-ı Kerime hakaretler yapılmıştı, şimdi ise Hz. peygambere hakaretler yapılıyor. İslam’ın tüm kutsallarına pervasızca saldıran ve dünyayı kan çanağına çeviren dünyanın en büyük kenesi olan İsrail ve onun uşağı Amerika’ya karşı tüm Siverekli hemşerilerimizi meşru tepkilerini göstermeye davet ediyoruz.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 2513 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması