Pazar günkü elektrik kesintisi iptal edilmeli !

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından trafo merkezlerindeki yıllık bakım çalışması nedeniyle pazar günü yapılması planlanan elektrik kesintisi iptal edilmeli

Pazar günkü elektrik kesintisi iptal edilmeli !
28 Ocak 2017 - 10:26

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından trafo merkezlerindeki yıllık bakım çalışması nedeniyle pazar günü 08.00- ile 16.00 saatleri arasında yapılması planlanan elektrik kesintisi ilçedeki kötü hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmelidir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgide elektrik kesintisinin yaşanacağı pazar günü Siverek'te en düşük hava sıcaklıklarının -6 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Birçok insanın doğalgaz ve elektrik ile ısındığı düşünüldüğünde kesintilerin büyük mağduriyetlere sebep olacağı aşikardır.

Hatırlanacağı üzere DEDAŞ 08.01.2017 pazar günü yapacağı elektrik kesintisini iptal etmişti.

Kesinti İptal mı Edildi

Sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlarda ise 29.01.2017 pazar günü yapılması planlanan elektrik kesintisinin iptal edileceği duyuruldu. Kesintilerin iptal edilmesi ile ilgili resmi ağızlardan henüz bir açıklama yapılmadı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3029 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu