Paylaştıkça Çoğalan Aşklara Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgiler paylaştıkça çoğalır. Eşinize yada sevgilinize 14 Şubat sevgililer günü hediyesi olarak ne almaya karar verdiniz?

Paylaştıkça Çoğalan Aşklara Sevgililer Günü Hediyeleri
09 Şubat 2015 - 13:40

Paylaştıkça Çoğalan Aşklara Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgiler paylaştıkça çoğalır. Eşinize yada sevgilinize 14 Şubat sevgililer günü hediyesi olarak ne almaya karar verdiniz?

Uzun yılları geride bıraktığınız birlikte gülüp ağladığınız, sinirlendiğiniz, eğlendiğiniz, küstüğünüz ama birbirinizden hiç vazgeçmediğiniz sevgilinize, anılarınızı her zaman taze tutacak hediyeler vererek onu mutlu edebilirsiniz. Her yıl hediye seçmekte zorlanıyor ve son ana kadar ne alacağınıza karar veremiyorsanız, anılarınızı da içerisine katacağınız size özel sevgililer günü hediyesi ile karşınızdayız..



Paylaştıkça Çoğalan Aşklara Sevgililer Günü Hediyeleri



Uyuma - 2li Yastık Seti





 


Uyurken bile ayrılmak istemediğiniz sevgilinize duyduğunuz aşkı yastıklarınıza taşıyın. Romantizmi evinizin her köşesine taşıyacağınız size özel hediyelerden biri olan yastıklara dilediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz.









Aşk Pipeti



 


 


 


Sevgiliniz olmadan boğazınızdan hiçbir şey geçmiyor ve yediğiniz içtiğiniz her şeyi onunla paylaşmak mı istiyorsunuz? Kalp pipet çoğaltıcı ile içeceklerinizi aynı anda yudumlama keyfini yaşayacaksınız. Hem eğlenceli hem de romantik dakikalar yaşatacak pipetler 2 kalp ve 6 pipetten oluşuyor.


Aşk Dolu 4lü Bardak Altlıkları Seti





 


Sevgilinizle karşılıklı kahvelerinizi yudumlarken yaşadığınız mutluluğunuza bardak altlıklarınız da ortak olsun. Üzerine yazacağınız aşk dolu notlarla kahve keyfinizi ikiye katlayacak bardak altlıklarısevgiliniz için aradığınız en özel ve en doğru hediye olabilir.



http://www.buldumbuldum.com/hediye/ask-dolu-4lu-bardak-altliklari-seti/









Birleşen Kalpler Anahtarlık Seti





 


 


 


 


Ruh eşinizle birbirinizi tamamladığınızı gösterecek size özel bir hediye arıyorsanız Birleşen Kalpler Anahtarlık seti tam size göre. Bir araya geldiğinde büyük bir kalp olacak ve aşkınızı anlatacak anahtarlıktır. Anahtarlık üzerine en romantik fotoğraflarınızdan birini bastırabilirsiniz.






Sevgililer Günü Hediyesi Fotoğraf Albümü





 


 


Sevgilinizle yaşadığınız tüm özel anları ölümsüzleştireceğiniz fotoğraflarınızı yerleştireceğiniz fotoğraf albümü, o anları anlatan küçük notlarınızla yıllar geçtikçe daha da anlamlı hale gelecek. Fotoğraf albümünün kapağına en anlamlı fotoğraflarınızdan birini yerleştirebilirsiniz. Kilidi bulunan albüme 40 fotoğrafını koyabilir, her fotoğrafın yanına o anlarda yaşadığınız duygularınızı not olarak yazabilirsiniz.


 






İsme Özel 2li Taraftar Kupası Seti





 


 


Sevgilinizle aynı takımın renklerine gönül verdiyseniz, bu renkleri kupanıza taşıma zamanı! Hem takıma hem sevgilinize olan aşkınızı bir araya getirecek kupa üzerine isimlerinizi yazdırabilirsiniz. İsimlerinizin yanı sıra dilerseniz takımınızın tarihini dilerseniz de sizin için önemli olan bir tarihi de bastırabilirsiniz. Taraftar kupaları ile artık kupalarınız da bir takım olacak.



Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Sözleri




 


Onsuz bir hayat düşleyemiyorsanız ve her gün yeniden aşkınızı ilan etmek istiyorsanız Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Sözleri size yardımcı olmaya geliyor. Kalp şeklinde tasarlanmış olan kırmızı kağıtlarda her gün sevgilinize ne kadar aşık olduğunuzu gösterecek özel sözler yazmaktadır. 'Seni Seviyorum Çünkü; Canımdan bir damlasın...Sevgilim ben seni seninle yaşıyorum, çünkü seni çok seviyorum.....   Seni Seviyorum Çünkü; Her sabah kalktığımda yaşamak için tek nedenim, sen varsın...gibi birbirinden romantik 100 adet sevgi cümlesi bulunan kalp kağıtlar kırmızı karton kutu içerisinde gönderilmektedir.



http://www.buldumbuldum.com/hediye/seni_seviyorum_cunku_bir_suru_nedenim_var_sozleri/



Bu haber 2286 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış