ÖZEL BULUT KOLEJİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Lütfü YALGI/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Özel Bulut Koleji tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

ÖZEL BULUT KOLEJİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
24 Kasım 2011 - 22:41
İçenin Viranşehir yolu üzerinde bulunan Özel Bulut Kolejinde düzenlenen öğretmenler günü etkinliğine ve yemeğine İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener, ilçede görev yapan bazı okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Bulut Koleji müdürü Şahin Şahin, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları kaydetti ’’Öğretmenlik sınıfta ders vermekten ziyade öğrencilerine evde anne ve babadan alamadıkları dersleri vermektir. Okullarda öğretmenlik görevini sürdüren değerli öğretmenlerimiz, öğrencileriyle okulda paylaşmak ve öğrenciler arasında paylaştırıcı olmaktır. Öğretmenliğin zor bir görev olduğunu biliyorum. Böyle bir günde öğretmenlerimizle yemek yiyip sohbet etme fırsatı yaratan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Etkinlikte Bulut Koleji, Selçuk İlköğretim Okulu ve Erkonağı Köyü arasında kardeş okul projesi kapsamında düzenlenen öğretmenler konulu resim yarışmasında dereceye giren okul ve öğrencilere İlçe Kaymakamı Hersanlıoğlu tarafından plaket ve katılım başarı belgesi verildi.  







Bu haber 4238 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi