Oto tamircilerinden araç sahiplerine uyarı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, oto tamircileri kar yağışı ve buzlanmadan dolayı araç sahipleri uyardı.

Oto tamircilerinden araç sahiplerine uyarı
02 Şubat 2017 - 10:26




Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde etkili olan kar yağışı ve buzlanmadan dolayı araçları arızalanan sürücüler sanayi sitesinin yolunu tuttu.

Araçların kışlık bakımını yaptırmadıklarından dolayı 2–3 günlük kar yağışından dolayı araç sahiplerinin mağdur olduğuna dikkat çeken 25 yıllık oto tamircisi Ekrem Sonbayram,”Müşterilerimize araçlarda kışlık bakımının şart olduğunu sürekli söylüyoruz. Araç sahipleri araçlarında kışlık bakım yaptırmadıklarından dolayı bu karda, kışta, ellerin donduğu bu soğuklarda mecburen vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz”

Çamurluk ve lastik arasında oluşan buzlanma muhakkak temizlenmesi gerektiğine dikkat çeken Sonbayram, “Yoksa buzlanmadan dolayı sürtüşme meydana gelir. Sürtüşmeden dolayı lastik profilleri, amasörler, amasör kepleri ve tabla burçları zarar görür. Buda maddi olarak ciddi anlamda araç sahiplerine zarar verir” dedi.

Oto radyatörcüsü Mustafa Şeker ise araç sahiplerinin araçlarına antifriz koymadıklarından dolayı ciddi zarar yaşadıklarına dikkat çekerek, “ Arabada antifriz olmadığı zaman bu durum kış günlerinde redaktörün patlamasına neden olur. Bu durumdan motorda zarar görür, bloku patlatır. Buda araç sahiplerini ciddi zarara uğratır” dedi

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3616 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek