ONLARCA TON KAR ŞEHİR DIŞINA TAŞINDI

İlçe merkezinde biriken onlarca ton kar iş makineleriyle şehir dışına çıkarıldı

ONLARCA TON KAR ŞEHİR DIŞINA TAŞINDI
06 Ocak 2016 - 08:03

Siverek Belediyesi, son 10 yılın en şiddetli kar yağışından dolayı şehir merkezinde biriken yüzlerce ton karı, iş makineleri ve araçlarla şehir dışına taşıdı.

Sabah saatlerinde Belediye Fen ve Temizlik İşleri ekipleri, 7 iş makinesi, 115 kamyon ve 400 personel ile şehir merkezinde biriken karı iş makinelerinin yardımıyla şehir merkezinin dışına çıkararak kentti kardan temizlemeye çalıştı.

Çalışmalarla ilgili Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, ekiplerin yoğun kar yağışı nedeniyle 24 saat aralıksız çalıştığını belirtti.Karakaş, “Siverek’te uzun zamandır böyle yoğun bir kar yağışı görülmedi. İlçemizde dünden beridir çok yoğun bir kar yağışı var. Büyükşehir ve Siverek Belediyesi ekipleri ile birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu anda ekiplerimiz 24 saattir aralıksız olarak çalışıyor, özellikle dün akşam hastanemizin yolu kapanması üzerine ekiplerimizi buraya yönlendirdik. Kısa bir sürede hastanemizin yolunu ulaşıma açtık. Şuanda tüm köy yollarımız kapalı büyük şehir ve ilçe belediyemiz ile birlikte acil bazı köy yollarımız geceden ulaşıma açtık. Şehir merkezindeki ana ve ara arterleri açma çalışmaları hemen hemen bitmek üzere. Şehir merkezinden sonra akşama doğru kırsaldaki tüm köylerimizin yolları açılmış olacak. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi




Bu haber 2538 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması