Ölüm yolunun son kurbanı Hüseyin Amca oldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan Siverek- Diyarbakır, Şanlıurfa Karayolunun son kurbanı Hüseyin Karaciga oldu.

Ölüm yolunun son kurbanı Hüseyin Amca oldu
26 Nisan 2017 - 11:34

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan Siverek- Diyarbakır, Şanlıurfa Karayolunda gerekli önlem alınmamasından dolayı ölümlü kazalar devam ediyor. Yetkililerin duyarsızlıkları ve vurdumduymazlıklarından dolayı açıldığı günden bugüne meydana gelen tek taraflı ve çift taraflı kazalar hariç, 50’nin üzerinde çocuk, kadın ve yaşlı kişi yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışırken can verdi.

Ölüm yolunun son kurbanı ise 59 yaşındaki Hüseyin Karaciga oldu. Geçtiğimiz Cuma günü Saraykent Üst geçidi yakınlarında karşıdan karşıya geçmeye çalışan Hüseyin Karaciga hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Siverek Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa’ya gönderilen Karaciga burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölüm yolunda haftada en az 2 kaza oluyor

Ölüm yolunda haftada en az 2 trafik kazasının olduğuna dikkat çeken mahalle sakinleri, yaptıkları tüm başvurulara rağmen ölüm yolunda herhangi bir önlem alınmadığından dert yanıyor. Siverek Belediyesinin son imar planı ile çevre yolu olarak düzenlenmesi öngörülen Siverek- Diyarbakır, Şanlıurfa Karayolunda bir an önce gerekli adımların atılmasını isteyen mahalle sakinleri, yaşanan ölüm olaylarına artık sabırlarının kalmadığını belirttiler.

Ölüm yolunun son kurbanı Hüseyin Karaciğa'nın 2016 Mart ayında 8 aylık eşinin ortadan kaybolması üzerine uzun süre bir tv kanalında Müge Anlı'nın programına katıldığı öğrenildi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 7618 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü