Ölüm Yolunda Yaşlı Adama Otomobil Çarptı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan kara yolunda meydana gelen trafik kazasında 70 yaşındaki adam ağır yaralandı.

Ölüm Yolunda Yaşlı Adama Otomobil Çarptı
18 Ocak 2017 - 07:08

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan Siverek-Şanlıurfa ve Diyarbakır karayolund meydana gelen trafik kazasında 70 yaşındaki yaşlı adam ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan Diyarbakır - Siverek karayolu Şirinkuyu mahallesinde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Sinan Yerli'ye (70) sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Yerli, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan Yerli, buradaki ilk müdahasinin ardından hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine Şanlıurfa’ya sevk edildi.

İşyerinde otururken duydukları  ses üzerine kazayı fark ettiklerini söyleyen Eyüp Sebik adlı esnaf, “Adamın yanına gittik, yerde yatıyordu. Ambulansı çağırdık, ambulans geldi, ambulansa taşıdılar. Bu yolda bir an önce önlem alınmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi


Bu haber 3575 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması