ÖLÜM YOLUNDA KAZA 1 ÇOCUK AĞIR YARALANDI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan ve şehir merkezinden geçen Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda meydana gelen trafik kazasında 7 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı.

ÖLÜM YOLUNDA KAZA 1 ÇOCUK AĞIR YARALANDI
23 Temmuz 2011 - 17:23
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda üst geçit civarlarında meydana gelen trafik kazasında Diyarbakır istikametinden şehir merkezi istikametine giden F.G yönetimindeki 63 EH 021 plakalı otomobil, karşı caddeye geçmek isteyen Berivan B.(7)’ye çarptı. Kazanın ardından ağır yaralanan minik kız araç sürücüsü F.G tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırdı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından durumu ağır olan minik kız, Diyarbakır Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi.

HASTANEDE ARBEDE

Kazanın duyulmasının ardından Siverek Devlet Hastanesi gelen minik kızın yakınları ile polis arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbedenin önlenememesi üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Yaralı kızı hastaneye getiren araç sürücüsü F. G polis tarafından gözaltına alınarak ifadesinin alınması için ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.
ÖLÜM YOLU YENİ KURBANLAR BEKLİYOR

Kazanın ardından kaza mahallinde toplanan mahalle sakinleri ellerinin sürekli yüreklerinde olduğunu belirterek, büyüklerin bile caddeden karşıya geçerken zorlandıklarını söylediler. Şehir merkezinden geçen Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolunun Yenişehir, Ayvanat, Şirinkuyu ve Güney mahalle sakinleri için tehlike olduğunu ifade eden mahalle sakinleri yapılan üst geçidin kimse tarafından kullanılmadığını ve yetersiz olduğunu belirttiler.
ONLARCA YAYA KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN CAN VERDİ

Daha önce çoğunluğu çocuk olan onlarca insanın aynı caddede karşıdan karşıya geçerken can verdiğini söyleyen mahalle sakinleri ölüm yolunun şehir merkezi dışından geçirilmesi gerektiğini, gerekli çalışmalarının yapılmadığı takdirde yeni kazalara davetiye çıkarılacağını söylediler.
Siverek Gençlik Haber


Bu haber 3333 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması