Ölüm yolu bir can daha aldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ölüm yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 45 gündür yoğun bakımda bulunan Mahmut Baydilli hayatını kaybetti.

Ölüm yolu bir can daha aldı
14 Mayıs 2018 - 07:55

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan birçok mahallenin ortasından geçen Siverek- Diyarbakır, Şanlıurfa Karayolu can almaya devam ediyor.

Ölüm yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 45 gündür Şanlıurfa'da yoğun bakım ünitesinde yaşama tutunmaya çalışan, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli'nin yeğeni Mahmut Baydilli (38) hayatını kaybetti.

Bugüne kadar 60'ın üzerinde çocuk, yaşlı, kadın karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışırken trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan tüm çağrılara rağmen çevre yolu olarak düzenleneceği söylenmesine rağmen ölüm yolu ile ilgili bugüne kadar bir adım atılmadı.

Hatırlanacağı üzere, 2 Nisan 2018 tarihinde Prof. Dr. Kamil Turan Bulvarında karşıdan karşıya geçmeye çalışan Mahmut Baydilli Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine gitmekte olan otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı.

Siverek Gençlik sitesi olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı Baydilli ailesine sabr-ı cemiller dileriz.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 8707 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı