ÖLÜM DÖŞEĞİNDEN ÜNİVERSİTE KÜRSÜSÜNE

İstanbul'da  görev yaptığı Okmeydanı  hastanesinde  silahlı saldırıya  uğrayan hemşerimiz Necati  Yenice  uzun bir tedavinin ardından  sağlığına  kavuşarak  Doçentlikten  profesörlüğe  geçip  memleketine  dönerek  görevine  başladı.

ÖLÜM DÖŞEĞİNDEN ÜNİVERSİTE KÜRSÜSÜNE
12 Aralık 2010 - 10:01
Harran üniversitesinde göreve başlayan profesör Yenice’nin yaşadığı silahlı saldırının ardından göreve başlaması  Sivereklileri sevindirdi.       
( Necati Yenice’nin yaşadığı  o talihsiz  olay gazete sayfalarına  şöyle yansımıştı
Doç. Dr. Necati Yenice `nin, eşine yanlış ilaç verdiğini düşünerek ölümünden onu sorumlu tutan Erkenkalkan, dün sabah doktorla görüşmek için hastaneye gitti. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dâhiliye Kliniği`ne gelen 35 yaşındaki Erkenkalkan, sabah vizitesine çıkan doktorla hastane bahçesinde konuşmak istedi. Konuşma tartışmaya dönünce Erkenkalkan silahını çıkarıp Doç. Dr. Necati Yenice`ye üç el ateş etmişti. Saldırgan daha sonra aynı silahla intihar etmişti.
Yaşanan  silahlı  saldırı  tüm ülkede  ve tıp Dünyasında   nefretle  kınanmıştı. Siverek kentinin  yetiştirdiği enden bilim adamlarımızdan  bir olan profesör Necati Yenice’nin   göreve  başlaması  tüm Sivereklileri sevindirdiği gibi gazete  çalışanlarımızda  mutlu etti.
M.Şükrü Dolaş Özel Haber




Bu haber 3120 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü