ÖLDÜRÜLEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Haber MerkeziSiverek'te sokak ortasında bulunan cesedin, köy korucusu 48 yaşındaki Lütfü Orman'a ait olduğu belirlendi.

ÖLDÜRÜLEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
26 Aralık 2011 - 13:56
Siverek'te sokak ortasında bulunan cesedin, köy korucusu 48 yaşındaki Lütfü Orman'a ait olduğu belirlendi. Orman'ın cesedi yakınlarınca teşhis edilirken, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Ali Ürğül ise cinayeti kendisinin işlediğini söyleyerek teslim oldu.

Sabah saatlerinde bulunan ve Siverek Devlet Hastanesi morguna konulan cesedin, yapılan araştırma sonucu ilçe merkezinde yaşayan ve Bucak Köyü'nde Geçici Köy Korucusu olarak görev yapan Lütfü Orman'a ait olduğu belirlendi. Yakınları tarafından da teşhis edilen Orman'ın, saat 02.00 sıralarında görev yerine gitmek üzere Hasan Çelebi Mahallesi'ndeki evinden ayrıldığı ve daha sonra kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

Orman'ın cesedi, yapılan otopsisinin ardından yakınlarına teslim edilirken, öğle saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Ali Ürğül, cinayeti kendisinin işlediğini söyleyerek teslim oldu. Ürğül, polise verdiği ilk ifadede tanımadığı Orman'ın evine hırsızlık amacıyla girdiğini iddia ederek, "Gece uyurken evime giren hırsızı fark ettim. Seslenince kaçtı, ben de peşinden gidip ateş ettim" dediği öğrenildi.
Bu haber 3118 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti