OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVALARI SONA ERDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde 'Okullararası Futbol Turnuvası' sona erdi.           İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede başlatılan turnuvaya, merkez ve

OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVALARI SONA ERDİ
21 Mart 2011 - 12:27
köy okulları arasında gerçekleşen futbol turnuvasında, 40 ilköğretim okulunun mücadele ettiği yıldızlar futbol takımı ve minikler futbol takımı turnuva müsabakaları sona erdi.
           
İlçenin Firkan Tüysüz Stadyumunda oynanan şampiyonluk maçında, Yıldızlar Futbol Takımı Turnuvasında Mehmetçik İlköğretim Okulu şampiyon oldu. Öte yandan Minikler Futbol Turnuvasında Cebeci İlköğretim Okulu şampiyon oldu.
           
Futbol turnuvasında 1. 2. 3. olan takımlara İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanı Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu tarafından kupaları verildi. İlçe Kaymakamı Hersanlıoğlu, yaptığı açıklamada "Merkez ve köylerde eğitimini sürdüren öğrencilerin bu tür sosyal faaliyetlerde yer alması sevindiricidir. Bu tür aktivitelerde çocuklarımızın gelecek nesillere bırakacağı her başarı ve mücadele etmesi toplumumuzun gelişmesi ve kalkınmasına fayda sağlayacaktır. Bu tür sosyal faaliyetlerde başarı gösteren çocuklarımızın ailelerininde çocuklarına destek vermesi, başarılarına başarı katacağı inancındayım" dedi.


Lütfü YALGI/SİVEREK



Bu haber 2469 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor