Okullar Arası Barış ve Kardeşlik Koşusu Yapıldı

Siverek Belediyesi Bahar ve Kültür Şenlikleri kapsamında okullar arası barış ve kardeşlik koşusu düzenledi.

Okullar Arası Barış ve Kardeşlik Koşusu Yapıldı
21 Mart 2016 - 12:51

Siverek Belediyesi Kültür Müdürlüğünce 18 Mart’ta başlayan” Bahar ve kültür şenlikleri etkinlikleri kapsamında ortaokul ve liseler arası barış ve kardeşlik koşusu” düzenlendi. Koşunun başlangıç noktası olan Diyarbakır karayolu Mehmetçik Kavşağından öğrenciler bin ve bin beş yüz metrelik mesafeyi Üçgen park alanına kadar koştular. Yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı Barış ve kardeşlik koşusuna dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Dereceye giren öğrencilere için düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Postacı, Hacı Ahmet Öncül, Doğan Kanlıpıçak, Murat Eyliyen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Polat, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hasan Postacı Siverek kentinin kadım bir kent olmasının yanında aynı zaman da bir barış ve kardeşlik kenti olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti. "Bu kadim şehirde gençlerimiz arasında ve tüm toplumda Barış ve kardeşlik duygusunu geliştirmek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ve birçok etkinliği barındıran “Bahar ve Kültür” şenliklerimizi ve diğer sosyal ve kültürel çalışmalarımızı devam ettireceğiz ”dedi.

Haber Merkezi




Bu haber 1997 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu