Okul Servislerin Park Yeri Sıkıntısı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde park yeri sıkıntısı yaşadıklarını belirten okul servis şoförleri duruma tepki gösterdi.

Okul Servislerin Park Yeri Sıkıntısı
14 Ekim 2016 - 14:55

Siverek ilçesinde Selimpınar Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi, Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Siverek Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis şoförleri, okul önlerinde park yeri sıkıntısını belirterek, yetkililerden soruna çözüm bulmalarını istedi.

Servis şoförlerimden Orhan Ürün, öğrenci indirme ve bindirmede büyük sorun yaşadıklarını belirterek, “ Hem yol çok dar, hem de yolda öğrencileri indirmek ve bindirmek için bir yer yok. Okul çevresi kayalık olduğundan dolayı araçlarımızı mecburen yolda park ediyoruz. Buda kazalara davetiye çıkarıyor”

Servis şoförü M. Emin Işıkyıldız ise geçen sene park yeri olarak Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesini kullandıklarını bu yıl ise okul idaresinin buna izin vermediğini belirterek, “En büyük sorunumuz park sorunudur. Onlarca okul servisi var bunun yanında öğrencilerini almaya gelen veliler var, buna şehir içi minibüsleri ve öğretmen araçları da eklenince akşam saatlerinde yol kilitleniyor. Önümüz kış, yolda herhangi bir kaza yaşanmadan önlem alınmasını istiyoruz” dedi

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2861 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü