OKUL ÖNCESİ YIL SONU ŞENLİKLERİ SONA ERDİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde “Okul Öncesi Eğitimi Yıl Sonu Şenlikleri” Siverek Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde ki finalle sona erdi.

OKUL ÖNCESİ YIL SONU ŞENLİKLERİ SONA ERDİ
30 Mayıs 2013 - 14:53

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde “Okul Öncesi Eğitimi Yıl Sonu Şenlikleri” kapsamında ilçede bulunan 9 anaokulu ve okullar bünyesindeki ana okullarında sergi, kermes, yıl sonu gösterileri,tiyatro gibi aktiviteler düzenlenmişti.Bu etkinliklerin finali bugün 9 anaokulu ve 1000'i aşkın öğrencinin katılımıyla Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezin'de düzenlenen gösteriler ile sona erdi.

Etkinliğe Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkan Vekili Hivi Abikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücesoy, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Salih Çiçek, AK Parti ilçe Başkanı İlhan Çelik, Eğitim Bir-Sen Siverek Başkanı Fikret Aslanparçası, okul müdürleri, anaokullarında görevli öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Sinevizyon gösterisi ile başlayan etkinlikler palyaço gösterisi ile devam etti. 2 saat devam eden program çeşitli oyunlar oynaması ile son buldu.

Haber: Cuma Sarı


Foto: www.siverekgenclik.com










Bu haber 2353 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü