OKUL ÖNCESİ YIL SONU ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde “Okul Öncesi Eğitimi Yıl Sonu Şenlikleri” kapsamında anaokulu öğrencilerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

OKUL ÖNCESİ YIL SONU ŞENLİKLERİ BAŞLADI
22 Mayıs 2013 - 12:23

ŞANLIURFA- Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından 21-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmesi istenen “Okul Öncesi Eğitimi Yıl Sonu Şenlikleri” kapsamında ilçede bulunan 9 anaokulu ve okullar bünyesindeki ana okullarında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler sergi, kermes, yıl sonu gösterileri,tiyatro gibi aktivitelerden oluşacak. Bu etkinlikler 30 Mayıs 2013 tarihinde tüm ana okullarının katılımıyla E.Cenap Gürpınar Gençlik Merkezindeki büyük finalle sona erecek.

Konu hakkında Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden aldığımız bilgiye göre, “Siverek Kaymakamı Hamza Erkal’ın destekleriyle 21-23 Mayıs tarihleri arasında ilçe merkezinde bulunan 6 okulumuzun bahçesine şişme oyun parkları yerleştirilecektir. Bu parklar ücretsiz olarak çocuklarımızın kullanımına sunulacaktır. 21 Mayıs tarihinde Siverek Anaokulu ve Ş.Ö.Cuma İBİŞ anaokulunda, 22 Mayıs tarihinde Fırat Ana Okulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde, 23 Mayıs'ta V.M.E.Cebeci İ.Ö.O ve Kırkbir Evler anaokulu bahçesinde kurulacaktır. Okul öncesi yıl sonu şenliğinin amacı, okul öncesi eğitimi özendirmek ve velilerimizin dikkatini okul öncesine yoğunlaştırmaktır. Bu etkinliklerde ana okullarımızda okuyan yavrularımızın bütün bir yıl uğraşıp ortaya koydukları ürünleri sergileyeceklerdir. Tüm halkımızın bu sergi ve etkinliklere davetlidir” denildi.


www.siverekgenclik.com










Bu haber 4384 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı