Okul kütüphanesi için 2 bin 500 kitap topladılar

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde lise öğrencilerinin başlatmış olduğu kitap bağışı kampanyası kapsamında 2 bin 500 kitap toplandı.

Okul kütüphanesi için 2 bin 500 kitap topladılar
04 Aralık 2018 - 10:43

Siverek Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından başlatılan kitap bağışı kampanyasına destekler sürüyor. Şu ana kadar yaklaşık 2 bin 500 kitap toplanırken kampanyaya bir destek de Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesinden geldi.


Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Şehit Ali Öztürk Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından okul kütüphanesine kitap kazandırmak amacıyla başlatılan "Bir kitap değiştirebilir öğrencinin hayatını" kampanyasına destek devam ediyor.


Başlatılan kampanyaya bir destek de Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesinden geldi. Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi   Mehmet Rağıp Görgün, kampanya için hazırlamış oldukları kitapları, Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesini ziyaret ederek Okul Müdür Yardımcı Mahmut Sami Çınar'a teslim etti.


Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Şeyhmus Yeniköy ise kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek, "Kütüphanemiz için başlattığımız kampanyamız devam ediyor. Şimdiden kitap sayısı 2 bin 500'e ulaştı. Önümüzdeki günlerde kütüphanemizin açılışını yapacağız. Kampanyaya destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi (İLKHA)

Bu haber 2328 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor