OKUL İDARECİLERİNE VE ÖĞRETMENLERE EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçe Sağlık Grup Başkanlığınca ilçede bulunan ilköğretim okullarında görev yapan rehber

OKUL İDARECİLERİNE VE ÖĞRETMENLERE EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ
08 Haziran 2011 - 14:47
öğretmenlerine yönelik seminer düzenledi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Salonunda, özelikle kırsal alanda görev yapan okul idarecilerinin katıldığı toplantıda, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı Koordinatörü Mesut Hamidanoğlu, mantarlar ve çatpat diye tabir edilen, çocukların oyuncak olarak kullandığı, sağlıklarına zarar veren maddeler hakkında okul idarecilerine bilgilendirme semineri verdi.

Seminerle ilgili gazetecilere bilgi veren İlçe Sağlık Grup Başkanı Doktor Zülküf Hamidanoğlu, şunları kaydetti "Bilindiği gibi çocukların en çok rağbet ettiği patlayan mantar tabancaları ve barut kullanılarak yapılan çatpat diye tabir edilen patlayıcı maddeler çocuklara zarar veriyor. Bu patlayıcı ve barutlu maddeler hakkında arkadaşlarımız okul idarecilerine bilgilendirme semineri verdi. İlköğretim okul idarecilerine verilen seminerde  bu gibi maddelerin tehlikesi anlatılıp çocukların bu  tip  tehlikeli maddelerden  uzak tutulması  istendi. Bilgilendirme  seminerine katılan  okul idarecileri  kendi okullarında  velilere  yönelik  bilgilendirme  semineri düzenleyecekler. Seminerlerimiz devam edecek" dedi.






Lütfü YALGI/SİVEREK






Bu haber 2902 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması