ÖĞRETMENLER ARASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Şanlıurfa Siverek’te, öğretmenler arası 3 gün sürecek satranç turnuvası başladı.

ÖĞRETMENLER ARASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI
04 Aralık 2013 - 11:32

 


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinin ortaklaşa düzenlediği ‘Öğretmenler arası satranç turnuvası’ başladı. 3 gün sürecek turnuvaya 20 öğretmenin başvurduğu belirtildi. 6 tur sonunda birinci olacak öğretmenin belirleyeceği herhangi bir okula, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 20 kişilik satranç takımı hediye edilecek.


Turnuva direktörü Fikret Aslanparçası yaptığı açıklamada: “Düzenlediğimiz turnuva Siverek’te görev yapan ve ikamet eden MEB personeli olan öğretmen, idareci ve memurlar, emekli MEB personeli, özel öğretim kurumları çalışanları, özel eğitim kurumları çalışanlarına yöneliktir. Turnuvadaki amacımız ise eğitim camiasının kaynaşması ve moral motivasyonunun arttırılmasına yöneliktir. Bu tür sosyal aktiviteler öğretmenlerimizin stres atmasını sağlıyor. Turnuvaya katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.


Aslanparçası ileri ki dönemlerde bu tür aktivitelerinin devam edeceğini belirterek, 2013-2014 sezonunda Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile tüm Kamu Personeli ve öğrencilere yönelik ödüllü satranç turnuvası düzenlemeyi hedeflediklerini belirtti.


Haber: Cuma Sarı




Bu haber 2400 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu