ÖĞRETMENLER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği tarafından düzenlenen öğretmenler arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada Güvenli İ.Ö.O birinci oldu.

ÖĞRETMENLER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
03 Mayıs 2013 - 07:53

 


Eğitim Bir- Sen Siverek Temsilciliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Öğretmenler arası futbol turnuvası dün akşam oynanan 2 karşılaşma ile sona erdi. Final maçında Selçuk İlköğretim Okulu'nu 7-0 yenen Güvenli İlköğretim Okulu turnuva şampiyonu olurken, üçüncülük maçında İsmetpaşa İlköğretim Okulu, Endüstri Meslek Lisesi'ni 4-3 yenerek üçüncü oldu.


Karşılaşmalar sonunda,

1.Güvenli İlköğretim Okulu

2.Selçuk İlköğretim Okulu

3.İsmetpaşa İlköğretim Okulu

4.Endüstri Meslek Lisesi

oldu.



Birinci olan Güvenli ilköğretime kupa ve 1000 TL hediye çekini Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hasan Baydilli verdi. İkinci olan Selçuk İlköğretim okuluna Kupa ve 750 TL hediye çekini İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil verdi. Üçüncü olan İsmetpaşa İlköğretim okuluna kupa ve 500 TL hediye çekini SGK Müdürü Yurdaer Tecir verdi.


Sponsor olan Özel Nisa Kadın Doğum ve Dal Merkezi ile Özel Şefkat Rehabilitasyon Merkezine plaketlerini İlçe Mal Müdürü Murathan Karakum, Arena Halı Sahaya'da plaketini  Eğitim Bir Sen İlçe Genel Sekreteri Mustafa  Karael verdi.


Turnuvada Hakemlik yapan Sayın Adem Anlı'ya plaketini eski sporculardan Nusret Eryaman verdi.


www.siverekgenclik.com














Bu haber 3978 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması