ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE UYGULAMALI EĞİTİM SEMİNERİ

Lütfü YALGI/SİVEREKSiverek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarında Trafik Kollarını aktif hale getirmek amacıyla öğretmen ve öğrencilere

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE UYGULAMALI EĞİTİM SEMİNERİ
30 Aralık 2011 - 19:43
emniyet görevlilerince uygulamalı eğitim semineri verildi.

İlçenin Endüstri Teknik Meslek Lisesinde düzenlenen seminerde öğretmen ve öğrencilere İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Bürosunda görevli Mehmet Kalhan ve Samet Özalp tarafından, trafikle ilgili tanımlar, Trafik Polisinin işaretleri, ışıklı ve ışıksız işaretlerin anlamları, levhalar, trafikte geçiş üstünlüğü, emniyet kemeri ve önemi, trafik güvenliği hakkında slâyt gösterimi yapılarak bilgi verildi.

Seminerde Öğrencilere trafik kuralları konusunda uygulamalı ders verildi. Seminere katılan öğretmen ve öğrenciler aldığı ders ve uygulamalı eğitim sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan sorularla sınava tabi tutuldu. Yapılan sınavda başarılı olacak öğretmen ve öğrencilere okullarında Trafik Kollarını aktif hale getirmek ve uygulamak amacıyla okul giriş ve çıkışlarında emniyeti sağlamak amacıyla Şanlıurfa Valiliği tarafından ‘Okul Geçit Görevlisi’ belgesi gönderileceği belirtildi. Hak kazandığı belgelerle okul giriş ve çıkışlarında görevi esnasında herhangi olumsuzluklara karşın her türlü önemli alarak görevlilere uymayan araç sahiplerine okul idaresi tarafından başlatılan işlemler doğrultusunda Emniyet Müdürlüğü tarafından haklarında gerekli yasal işlem başlatılacağı belirtildi.











Bu haber 2198 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem