ÖĞRENCİLERİN SOĞUK İLE İMTİHANINI KİMSE GÖRMEDİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki ısınma problemi 1200 öğrenciyi mağdur ediyor.

ÖĞRENCİLERİN SOĞUK İLE İMTİHANINI KİMSE GÖRMEDİ
07 Ocak 2015 - 10:58

ŞANLIURFA-Siverek İlçesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki ısınma problemi öğrenci ve öğretmenleri mağdur ediyor. Toplam 1200 öğrencinin eğitim gördüğü okul, 15 Eylül 2014 tarihinde eğitime başlamasına rağmen Kasım ayında yanması gereken kaloriferlerin yaklaşık 2 aydır çalışmaması öğrenci ve öğretmenleri mağdur ediyor.

Soğuk hava şartlarının etkili olduğu bu günlerde öğrencilerin buz gibi bir ortamda eğitim gördüğüne dikkat çeken öğrenci velisi Mustafa Yentekün sorunun çözülmesi noktasında okul idaresi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştüğüne dikkat çekti. İlçe Milli Eğitim Müdürü ile görüşmesine değinen Yentekün, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bana okulun inşaatının devam ettiğini, inşaat devam ettiğinden dolayı okulun yapımını üstlenen firmadan okulu teslim almadıklarını, inşaattın devam etmesinden dolayı doğalgaz firmasının okula gaz vermediğini, problemin bundan dolayı kaynaklandığını söyledi”

Öğrenci velileri ise sorunun Cuma gününe kadar çözülmemesi halinde öğrencilerini okula göndermeyeceklerini, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öğrenciler mağdur olmasından diye okulu inşaat halindeki eğitime başlattığını bununda beraberinde bir başka mağduriyete sebep olduğunu ileri sürdü.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3707 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor