ÖĞRENCİLERE UÇAK İLE ANKARA GEZİSİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde “Çalışmak Sizden Uçurmak Bizden” projesi kapsamında 20 öğrenci uçakla Ankara’ya gönderildi.

ÖĞRENCİLERE UÇAK İLE ANKARA GEZİSİ
21 Şubat 2013 - 07:17

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde, Siverek Kaymakamlığı, Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği, Siverek İlim Kültür Derneği ve Anadolujet’in düzenlediği “Çalışmak Sizden Uçurmak Bizden” projesi kapsamında 20 öğrenci uçakla Ankara’ya gönderildi.


2011 Mayıs ayında ilki gerçekleştirilen projenin bu yıl ikincisinin düzenlendiğini söyleyen proje koordinatörleri gönüllü öğretmenler Güngör Yıldız ve Mahmut Delidolu, “Proje ile Siverek ilçesinde ortaokullarda eğitim gören maddi durumu iyi olmayan başarılı 20 öğrenciye Ankara’yı gezdireceğiz. Amacımız öğrencilerin gerçekçi hedeflere ulaşabilmesinin imkansız olmadığını yeteri kadar gayret gösterince hedefler ulaşabileceklerini göstermek istiyoruz. Proje gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”

Öğrenciler ise ilk defa uçağa bineceklerinden hatta ilk defa şehir dışına çıkan arkadaşlarının olduğunu belirterek projede emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

www.siverekgenclik.com





Bu haber 2998 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...