NUR HASRET GÖZLERİNİ KAYBETMEK İSTEMİYOR

Deniz UğurluŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 3. sınıf öğrencisi Nur Hasret iki yıl içerisinde bir gözünü kaybederken, % 10 gören ikinci gözünü de kaybetme riski ile yaşıyor.

NUR HASRET GÖZLERİNİ KAYBETMEK İSTEMİYOR
05 Şubat 2012 - 09:36
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Yenişehir Mahallesinde yaşayan Bayrak ailesinin 9 yaşındaki kızları Nur Hasret Bayrak,  gözlerindeki rahatsızlıktan dolayı sağ gözü hiç görmezken, sol gözünün ise % 10’u görüyor.
2010 yılında katarak ameliyatı geçiren Nur Hasret, 2011 yılının kasım ayında gözlerinden ikinci kez ameliyat oldu. İkinci ameliyattan sonra gözleri enfeksiyon kapan Nur Hasret, sağ gözünü tamamen kayıp ederken, sol gözünün ise  % 10’u görüyor. Gözlerinin tamamen görme yetisini kaybetmemesi için 37 gün boyunca Dicle Üniversitesi göz bölümünde tedavi gören Nur Hasret, % 10 gören gözünü de kaybetme riski ile karşı karşıya.
Yenişehir Mahallesinde bir apartman dairesinde temizlik görevlisi olarak çalışan baba Hüseyin Bayrak ise iki yıldır kızının tedavisi ile uğraştığını belirterek şöyle konuştu: “ İki yıldır kızımın gözündeki rahatsızlıktan dolayı doktor doktor dolaşıyoruz. Maalesef herhangi bir sonuç alamadık. Doktorlar kızımın tam teşekküllü bir göz hastanesinde tedavi edilmesi gerektiğini söylediler. Herhangi bir sosyal güvencem yok, kızımın gören tek gözünü de kaybetmemesi için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum” dedi
Siverek M. Hüsnü Özyeğin 3. sınıfta okuyan Nur Hasret Bayrak ise okulunu çok sevdiğini belirterek, “Okulumu ve okumayı çok seviyorum, gören tek gözümü de kaybetmek istemiyorum.” Dedi

Bu haber 2928 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması