Nissibi sosyal tesislerinde çalışmalar sürüyor

Siverek Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Nissibi Köprüsü Sosyal Tesislerinde çalışmalarına devam ediyor.

Nissibi sosyal tesislerinde çalışmalar sürüyor
06 Şubat 2018 - 18:51

Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin incisi olarak tanımlanan Nissibi Köprüsünün yanı başında 50 bin m2’lik alana yapılan dev sosyal tesiste çalışmalara başladı.

Yapımına başlanılan sosyal tesisin inşasının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları kaydetti.’’Siverek Belediyesi olarak yeşil alanlara önem veriyoruz, yapımına başlanılan dev sosyal tesisimizde perde duvar ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor, yaz kış demeden bölgede ekiplerimiz durmaksızın çalışmalarına devam ediyor. Sosyal tesisimizin tamamlanmasıyla Siverek olmak üzere bölgemize ve Nissibi Köprüsünün tanıtımına katkı sunacaktır. İlçemizin çehresini değiştiren Türkiye’nin en büyük asma köprüleri arasında yer alan Nissibi Köprüsüne yapılacak sosyal tesiste piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, oturma ve dinlenme alanları, seyir terasları ve yeşil alanlar yer alıyor. Projede ayrıca ziyaretçilerin araçlarını park etmesi için iki ayrı otopark ile kapalı ve açık kafeteryaların yanı sıra mescitler bulunuyor. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla sosyal tesisimiz ve mesire alanımız bölge halkımıza hizmet sunacaktır’’dedi.

habermerkezi


Bu haber 3409 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması