MUSTAFA KEMAL LİSESİ'NİN BÜYÜK BAŞARISI

Lütfü Yalgı Siverek Mustafa Kemal Lisesinin Şanlıurfa'da düzenlenen liseler arası halk oyunları yarışması ile futbol turnuvasında il birincisi olduğu bildirildi.

MUSTAFA KEMAL LİSESİ'NİN BÜYÜK BAŞARISI
01 Mart 2012 - 12:10
İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen liseler arası futbol turnuvasına katılan 8 liseyi yenerek kupanın sahibi olan okul takımı ile yine tüm ilçelerin temsil edildiği liseler arası halk oyunları yarışmasında il birincisi olan okulun folklor ekibi, Kanlıkuyu Meydanı'nda vatandaşlarla halay çekerek başarılarını kutladı.



Mustafa Kemal Lisesi Müdürü Abdülkadir Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hiçbir başarının tesadüfi olmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:



"Okul yönetimi olarak öğrencilerimizin kültür - sanat ve spora yönelip, kötü alışkanlıklar ve okul içi şiddet olaylarından uzak durmaları için büyük çaba sarf ettik. Bu başarı her ne kadar öğrencilerimizin olduğu kadar özelikle futbol takımının geliştirilmesi için çaba sarf eden Hakan Kutlar ile Yusuf Zincir hocalarımızın da büyük emekleri var. İl birinciliğimiz tüm Siverek'te sevinçle karşılanmıştır."

Bu haber 2100 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu